Plats- och produktionschef, tekniker och säljare

Kvalifikationer

Om jobbet

A Teknik Group fokuserar på avancerad mekanisk tillverkning och består av tre verksamheter lokaliserade i Trollhättan, Robertsfors, Grästorp och Härnösand.

Till Härnösand och Öbako AB vill vi nu förstärka teamet med en platsansvarig Produktionschef, Tekniker och Säljare.

Arbetsbeskrivning:

I denna roll är du ansvarig på plats i Härnösand. Det innebär att du ansvarar för ledning av verksamheten som utgör en produktionsanläggning med ca 10 personer.

Du arbetar i en bred roll som utöver arbetsledning och planering innebär produktionsteknik, beredning, anskaffning och försäljning i samverkan med dina två kollegor på plats inom teknik och sälj.

Rollen innebär dessutom ett nära samarbete med kollegor på övriga orter inom koncernen samt koncernens operativa ledningsgrupp som du blir en del av.

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person med sinne för struktur och detaljer. Du känner dig bekväm att leda och coacha dina medarbetare och ditt team så att laget och individerna presterar samtidigt som de växer och utvecklas.

Tillsammans med dina kollegor utgör du en helt central funktion för att skapa kundnöjdhet och effektivitet i företaget. Detta genom att på ett strukturerat sätt ständigt förbättra verksamheten med fokus inom dessa områden.

Du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter långsiktiga mål och ärenden som uppkommer. Att hantera nya förutsättningar som uppkommer ser du som en naturlig del av uppdraget.

Vi jobbar i lag på alla nivåer och du förstår styrkan i att arbeta självständigt men samverka som ett lag.

Utöver att leda din eget lag ser vi att du själv är en lagspelare med energi och engagemang vilket yttrar sig i att du både stöttar gemensamma beslut, bidrar i det gemensamma förbättringsarbetet samt kommer med egna förbättringsförslag.

Verksamheten har mycket goda kundrelationer och möjligheten att växa med dem är stor. Nya investeringar är påbörjade.

Vi hoppas att du med lämplig profil ser detta som något spännande och att du därmed inkommer med din ansökan.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sök jobbet

Ansök senast 30 september 
 

Ansök via mejl
Mejla din ansökan till

 

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

 

Om anställningen